Pakej Honeymoon

Bali 5H4M

Berbulan madu di Bali, antara pilihan utama dan impian bagi setiap pasangan yang baru berkahwin atau bagi mereka yang ingin menyambut ulangtahun perkahwinan mereka. Kenapa Bali menjadi pilihan? Hal ini kerana Bali merupakan destinasi pelancongan yang kerap dikunjungi oleh pelbagai pelancong dari seluruh dunia. Selain itu, Bali juga dijadikan pilihan adalah lebih mudah bagi pelancong dari Malaysia untuk menyesuaikan diri dari segi bahasa,budaya dan paling utama adalah pemilihan makanan.

Oleh itu,kami menyediakan pakej percutian ke Bali istimewa untuk anda!! amat sesuai bagi mereka yang ingin menikmati detik-detik indah bersama pasangan tersayang.

Seoul,Korea 5H4M

Seoul,Korea dijadikan pilihan berbulan madu romantis anda? Ya betul ini adalah pilihan yang sangat tepat kerana Korea juga dikenali sebagai kota rasa cinta. Di-mana-mana saja anda dapat melihat pasangan kekasih. Selain itu, terdapatnya pelbagai lokasi dan tempat-tempat menarik yang menjadi pilihan pengambaran drama Korea!! Dan ianya adalah impian bagi setiap pasangan bagi menjejakkan kaki dibumi Korea ini, tidak lupa juga banyak lokasi penggambaran drama-drama Korea yang menjadi lokasi wajib untuk dikunjungi bukan saja pencinta K-Drama tetapi juga pasangan hangat bercinta.

This image has an empty alt attribute; its file name is whatsapp-1.png
Click
This image has an empty alt attribute; its file name is fb.png
Click
This image has an empty alt attribute; its file name is ig.png
Click
This image has an empty alt attribute; its file name is button-tempah-1.jpg

Jendela Dunia Anda Bermula Di Sini”

KURMA TRAVEL & TOURS